ΒΟΥΛΙΑΞΕ το Γάζι για το Μενέλαο Μποκέα!

ΒΟΥΛΙΑΞΕ το Γάζι για το Μενέλαο Μποκέα!

27 Σεπτεμβρίου 2023 | Δραστηριότητα | Δεν υπάρχουν Σχόλια

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον καταχειροκροτούμενο Δήμαρχο Μαλεβιζίου

Μεγαλειώδης η συγκέντρωση του κόσμου

Παλμός, δυναμική και πάθος! Βούλιαξε το Γάζι χθες βράδυ, σε μια κυριολεκτικά μεγαλειώδη συγκέντρωση για την παράταξη του Δημάρχου Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψηφίου Μενέλαου Μποκέα, «Το Μαλεβίζι Μπορεί». Μια πραγματική κοσμοπλημμύρα κατέκλεισε την κεντρική πλατεία Μιχαήλ Κατσαμανη! Ήταν ένα ξακάθαρο μήνυμα νίκης, μια καθαρή εντολή για το Δήμαρχο Μενέλαο Μποκέα να συνεχίσει καθαρά, δυνατά, ψηλά την πορεία που έχει χαράξει για το Μαλεβίζι του 2030+. Εντολή για ανανέωση της πολυεπίπεδης αναπτυξιακής τροχιάς που ακολουθεί το Μαλεβίζι την τελευταία τετραετία.

Καταχειροκροτούμενος ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας ευχαρίστησε από καρδιάς τους συνδημότες του για τη στήριξη και τη συμμετοχή τους.  Με τη δυναμική παρουσία τους, εκατοντάδες πολίτες όλων των ηλικιών επισφράγισαν ότι “το Μαλεβίζι μπορεί” και θα συνεχίσει να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων, ακολουθώντας καθαρά στο φως την πορεία προόδου που το κάνει ισχυρό.

Στη μεγαλειώδη συγκέντρωση, έγινε ανασκόπηση του έργου της δημοτικής αρχής για την περίοδο 2019-2023, ενός διαστήματος όπου παρά την πυκνότητα και τη διαδοχικότητα των κρίσεων και των πολλαπλών δυσκολιών, στον Δήμο Μαλεβιζίου τοποθετήθηκαν οι στέρεες βάσεις για να γίνει το άλμα προς το μέλλον.

Το βράδυ της Παρασκευής, παράλληλα, παρουσιάστηκε η ομάδα που απαρτίζει τον συνδυασμό “το Μαλεβίζι Μπορεί”: το μεγαλύτερο ψηφοδέλτιο που είχε ποτέ το Μαλεβίζι. Μια δυναμική ομάδα, ανανεωμένη, με τη φρέσκια ματιά των νέων στελεχών να ενισχύει την εμπειρία των παλαιότερων, με κοινή συνισταμένη πάνω από όλα την ουσιαστική προσφορά στον τόπο.

Οι υποψήφιες και οι υποψήφιοι της παράταξης του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, για τους οποίους δήλωσε «προσωπικά υπερήφανος για όλους έναν προς έναν» καλύπτουν ένα ευρύ ηλικιακό, κοινωνικό και επαγγελματικό φάσμα: ενισχύουν με νέες ιδέες την αδιάκοπη προσπάθεια που έχει ξεκινήσει από το 2019. Αφουγκραζόμενοι τον κοινωνικό παλμό, ακουμπούν στις ανάγκες και τις αγωνίες του Μαλεβιζίου και συνδιαμορφώνουν με τους δημότες το σχέδιο για το Μαλεβίζι του 2030+.