Μεν. Μποκέας: «Μαζί στο δυναμικό Λουτράκι.

Μεν. Μποκέας: «Μαζί στο δυναμικό Λουτράκι.

16 Σεπτεμβρίου 2023 | Δραστηριότητα | Δεν υπάρχουν Σχόλια

Με καθαρές κουβέντες, πράξεις και πολλή δουλειά»

Στο Λουτράκι ο Δήμαρχος και τα μέλη της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί!»

Με θερμό καλωσόρισμα υποδέχτηκαν το Δήμαρχο Μαλεβιζίου Μενέλαο Μποκέα και επικεφαλής της παράταξης Το Μαλεβίζι Μπορεί, οι κάτοικοι και φορείς στο Λουτράκι, όπου βρέθηκε με υποψηφίους του συνδυασμού.

«Μαζί και στο δυναμικό Λουτράκι. Με καθαρές κουβέντες, πράξεις και πολλή δουλειά. Από τα μικρότερα μέχρι τα σύνθετα. Με τους κατοίκους στο Λουτράκι μιλήσαμε για όλα.

  • Για τις πρωτοβουλίες που υλοποιήσαμε για να στηρίξουμε τους ανθρώπους του τόπου μας. Για τη μείωση των δημοτικών τελών 10% στο Λουτράκι και σε όλες τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Δήμου μας. Ως ανάχωμα στην ακρίβεια.
  • Για το κοινωνικό τιμολόγιο που θεσπίσαμε για πρώτη φορά. Ως ασπίδα. Για το πρόγραμμα «Μαζί για την Οικογένεια» που στέκεται στο πλευρό των οικογενειών, στηρίζοντας τρίτεκνους και πολύτεκνους.
  • Για την τροποποίηση του Σχεδίου (ΣΧΟΟΑΠ) στην οποία προχωρήσαμε, δίνοντας επιτέλους τη δυνατότητα στο Λουτράκι να επεκταθεί, να μεγαλώσει, να αναπτυχθεί.
  • Για το μεγαλύτερο πρόγραμμα αγροτικής οδοποιίας στο Μαλεβίζι, που βρίσκεται ένα βήμα πριν τη δημοπράτηση, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το πρόγραμμα Α. Τρίτσης.
  • Για το σχεδιασμό μας να υποστηρίξουμε την επιχειρηματική προσπάθεια των νέων για να μείνουν στον τόπο: την αρχική μας συμφωνία με το ΙΤΕ και την Περιφέρεια Κρήτης για τη δημιουργία θερμοκοιτίδας νεοφυών επιχειρήσεων στα Κτίρια του Αγροτικού Συνεταιρισμού Κρουσώνα.
  • Για την έκδοση επιστημονικού τόμου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια με αντικείμενο την ιστορία και τον πολιτισμό του Λουτρακίου αλλά και της Μονής της Παναγίας Ιερουσαλήμ.

Συνεχίζουμε να δουλεύουμε για τον τόπο και τους ανθρώπους μας. Για το Μαλεβίζι που τους αγκαλιάζει όλους».

Τα παραπάνω ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Μενέλαος Μποκέας και επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι μπορεί!» από το Λουτράκι όπου συζήτησε σε έναν ανοιχτό διάλογο με φορείς και κατοίκους για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την περιοχή, το παρόν, αλλά και το μέλλον στο Μαλεβίζι.