Επίσημη παρουσίαση για το συνδυασμό του Δημάρχου Μαλεβιζίου Μ. Μποκέα

 «Το έργο μας, η ομάδα μας, ο σχεδιασμός μας για το Μαλεβίζι του 2030+»

Αυτήν την Παρασκευή στην κεντρική πλατεία Γαζίου

Αυτήν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα στην πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη στο Γάζι, ανανεώνεται και ενισχύεται η πεποίθηση ότι “Το Μαλεβίζι μπορεί”… και πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων!

Το έργο, η ομάδα και ο σχεδιασμός της παράταξης “Το Μαλεβίζι μπορεί” του Δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου Μενέλαου Μποκέα παρουσιάζονται αυτή την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 7:30 το απόγευμα, στην πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη στο Γάζι (έμπροσθεν του Δημαρχείου Μαλεβιζίου).

Στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα θα γίνει απολογισμός των πεπραγμένων της προηγούμενης τετραετίας, με αναφορά στις εμβληματικές παρεμβάσεις και στο όραμα της δημοτικής αρχής για το μέλλον, με ορίζοντα το Μαλεβίζι του 2030+.

Ενώπιον των πολιτών του Μαλεβιζίου θα βρεθούν και οι υποψήφιοι του συνδυασμού. Άνθρωποι που καλύπτουν ένα ευρύ ηλικιακό, επαγγελματικό και κοινωνικό φάσμα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης του Μενέλαου Μποκέα: με την εμπειρία τους, τις γνώσεις τους, τη “φρεσκάδα” τους και την αγάπη τους για προσφορά, αγκαλιάζουν τις ανάγκες του τόπου, διαπνεόμενοι από την ίδια σιγουριά, που εκπέμπουν σε κάθε ευκαιρία, ότι το “Μαλεβίζι μπορεί” και πρέπει να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων!