Μ. Μποκέας: «Ξανά στα Καλέσσα, για το Μαλεβίζι που μας ενώνει»

Θερμή υποδοχή για το Δήμαρχο και τους υποψηφίους του συνδυασμού

«Ξανά στα Καλέσσα, για το Μαλεβίζι που μας ενώνει. Είμαστε εδώ, όπως κάναμε από την πρώτη μέρα. Γινόμαστε η δική σας φωνή. Σχεδιάζουμε και υλοποιούμε μαζί. Η εμπιστοσύνη σας μας τιμά. Συνεχίζουμε!» ανέφερε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί!» Μενέλαος Μποκέας, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Τα Άνω και τα Κάτω Καλέσσα αποτέλεσαν τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του Δημάρχου, Μενέλαου Μποκέα στις γειτονιές και του οικισμούς του Δήμου.  Προηγήθηκαν το προηγούμενο διάστημα ανοιχτές συναντήσεις του Δημάρχου με φορείς και κατοίκους σε όλες τις περιοχές του Δήμου.

Στα Καλέσσα ο Μενέλαος Μποκέας περπάτησε συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του, με τους κατοίκους να τον υποδέχονται θερμά.  Σε κάθε βήμα ο Δήμαρχος είχε μια ακόμη ευκαιρία να συζητήσει με όλο τον κόσμο που βρισκόταν στον οικισμό, τόσο για τα πεπραγμένα της δημοτικής περιόδου, όσο και για το πρόγραμμα του συνδυασμού για το Μαλεβίζι του 2030+, δεχόμενος τις ευχές τους για καλή επιτυχία.