Ιδιαίτερα θερμή η υποδοχή των κατοίκων του Πολυδρόσου στο Μενέλαο Μποκέα και στην πολυπληθή ομάδα υποψηφίων και φίλων της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί»

Από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης ξεκίνησε η περιοδεία του επικεφαλής της παράταξης «Το Μαλεβίζι Μπορεί» Μενέλαου Μποκέα μαζί με υποψηφίους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψήφιος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον πατέρα Χρυσόστομο Νικάκη για θέματα που αφορούν την περιοχή.

Στην βόλτα που ακολούθησε στη συνοικία οι κάτοικοι υποδέχτηκαν με ιδιαίτερη θέρμη τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο αλλά και τους υποψηφίους του συνδυασμού «Το Μαλεβίζι Μπορεί». Ο Μενέλαος Μποκέας και η πολυπληθής ομάδα υποψηφίων και φίλων της παράταξης «Το Μαλεβιζι Μπορεί» που τον συνόδευε,  είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με αρκετούς κατοίκους, να ακούσουν τις προτάσεις και τις επισημάνσεις τους αλλά και να τους ενημερώσουν για παρεμβάσεις που έχουν γίνει στην περιοχή αλλά και τους άμεσους σχεδιασμούς για το Πολύδροσο.

Ο Μενέλαος Μποκέας αναφέρθηκε συνομιλώντας με κατοίκους για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει στον Παιδικό Σταθμό, στο Νηπιαγωγείο αλλά και για τα έργα ενεργειακής αναβάθμισης του κτιρίου όπου στεγάζονται το 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου. Αναφέρθηκε επίσης στα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που θα θωρακίσουν το Πολύδροσο αλλά και την μελέτη που έχει ολοκληρωθεί για την ανάπλαση της πλατείας αλλά και των γύρω από αυτήν κοινόχρηστων χώρων και πάρκων της περιοχής.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και εκ νέου υποψήφιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου για τις μειώσεις των δημοτικών τελών εν μέσω κρίσης, τη θέσπιση κοινωνικού τιμολογίου για πρώτη φορά στο Δήμο αλλά και το πρόγραμμα «Μαζί για την οικογένεια» που μεταξύ άλλων προβλέπει και τη χορήγηση εφάπαξ επιδόματος 1000 ευρώ για τη γέννηση 3ου, 4ου κλπ παιδιού με στόχο τη στήριξη τρίτεκνων και πολύτεκνων οικογενειών. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε επίσης και για τη σύνδεση του Πολυδρόσου με το Αμμουδάρα Γάζι και Ηράκλειο με αστικό ΚΤΕΛ θέμα για το οποίο ο Μενέλαος Μποκέας δεσμεύτηκε πως άμεσα θα συζητήσει με τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Ηρακλείου.